Välkommen till Technology for Infrastructure projects

+46 31-13 16 45

info@tfip.se

Är du vår nya medarbetare?

TFIP växer inom alla verksamhetsområden och letar efter kunniga och driftiga medarbetare som vill vara med och utveckla både företaget och sig själva. Hos oss tror vi på högt i tak och tydlig kommunikation och vi gillar korta beslutsvägar, delaktighet och ansvar.

Tomas van Zalingen VD
0735-39 49 42
E-postadress: tomas.van.zalingen@tfip.se

Karriär

Jobba hos TFIP

TFIP letar alltid efter rätt medarbetare, för behov idag såväl som för framtiden. Vi söker främst dig med kunskap, erfarenhet och engagemang för samhällsbyggnad och infrastruktur. Vi träffar gärna även dig som är student för att kunna berätta om vad vi kan erbjuda som arbetsgivare. Beroende på projekt och tid på året kan vi ha goda möjligheter att ta emot praktikanter eller sommarjobbare.

Läs mer och se våra lediga tjänster på vår karriärsite: https://jobb.tfip.se/

Vi är aktiva på olika studentmässor under året och finns ofta med på både CHARM och VARM på Chalmers i Göteborg. För vårt nya kontor i Stockholm träffar du oss på de motsvarande mässorna Armada och LAVA på KTH. Leta gärna upp vår monter och kom och säg hej!

Är du intresserad av oss men hittar ingen ledig tjänst som passar? Skicka en spontanansökan med CV och personligt brev redan idag. Vi vill gärna höra mer om dig och dina framtidsplaner!

HR-ansvarig,
Lisa Ek

E-post: jobb@tfip.se